top of page

Regler, praktisk info och villkor

Förhållningsregler

Respekt och säkerhet

Prata gärna med ditt barn om våra (självklara) förhållningsregler som gäller i träningssalen som handlar om respekt och säkerhet: 

  • Vi lyssnar på tränarens instruktioner.

  • Vi stör inte andra.

  • Vi ber om lov för att lämna aktiviteten för att tex gå på toa, dricka vatten eller vila.

  • Alla tränar med alla, dvs vi utesluter ingen. 


I Lilla Capoeira Klubben bryr vi oss om varandra!

Uniform

Uniform, innegympaskor, uppsatt hår och vatten

I Lilla Capoeira Klubben tränar vi i gruppens uniform och använder inne-gympaskor. Uniformen består av en stretchig uniformsbyxa som är specialbeställd från Brasilien och en t-shirt. Bägge är såklart Lilla Capoeira Klubben loggade :)

Uniformspaket kostar 545 kr.

För nybörjare som tränar sin första termin är uniformen inte ett krav, då gäller långbyxor och t-shirt.

Om barnet har långt hår är det bra om hen har det uppsatt, använder hårband eller liknande. Detta för att minska olycksrisken.

Ta med påfylld vattenflaska till varje träningspass.

Kom ombytt och i god tid

Föräldraransvar

Kom i god tid så att barnet hinner byta om till uniform innan passet börjar. När barnet kliver in i träningssalen ska uniformen redan vara på, skorna knutna, håret uppsatt och vattenflaskan påfylld. Detta för att träningensupplevelsen och gruppdynamiken och ska vara så positiv som möjligt :)

Försäkring via medlemsskapet

Tryggt försäkrad

Som medlem omfattas ditt barn av en idrottsförsäkring via Svenska Budo & Kampsportsförbundet genom medlemsförsäkringen som betalas en gång per år.

För mer info kika här: https://www.budokampsport.se/klubb/forsakring/

Terminsavslutning och Lilla Capoeira Klubben Festival

Terminsavslutningar och Lilla Capoeira Klubben Festivalen!

I anslutning till terminsavsluten ordnas ett öppet hus tillfälle där familj och vänner bjuds in för att fira barnens utveckling.


Lilla Capoeira Klubben Festivalen!

En gång om året vid läsårets slut har vi en gemensam Lilla Capoeira Klubben Festival för samtliga grupper i de olika områdena. Det är en halvdag där barnen får träffa, träna och spela capoeira med barnen från de andra områdena. Uppvisningar med barnen, workshops, show, dans, internationella gästlärare och en massa andra festligheter med brasiliansk twist!

Foton och bilder

Användning av bildmaterial

Föreningen har rätt att använda bilder och filmer som tas under träningstillfällena för reklamsyften. Informera gärna oss via mejl lillacapoeiraklubben@gmail.com om ni inte godkänner det.

Schemaändringar

Ändringar i schema

Lilla Capoeira Klubben förbehåller sig rätten att ändra tid, plats och tränare om det i skulle behövas. Ni informeras självklart om ändringar så tidigt som möjligt isåfall.

Praktisk info & villkor: Class Policies
bottom of page