Regler, praktisk info och villkor

Uniform

Uniform, innegympaskor, uppsatt hår och vatten

I Lilla Capoeira Klubben tränar vi i gruppens uniform och använder inne-gympaskor. Uniformen består av en stretchig uniformsbyxa som är specialbeställd från Brasilien och en t-shirt. Bägge är såklart Lilla Capoeira Klubben loggade :)

Uniformspaket kostar 545 kr.

För nybörjare som tränar sin första termin är uniformen inte ett krav, då gäller långbyxor och t-shirt.

Om barnet har långt hår är det bra om hen har det uppsatt, använder hårband eller liknande. Detta för att minska olycksrisken.

Ta med påfylld vattenflaska till varje träningspass.

Förhållningsregler

Respekt och säkerhet

Prata gärna med ditt barn om våra (självklara) förhållningsregler som gäller i träningssalen som handlar om respekt och säkerhet: 

  • Vi lyssnar på tränarens instruktioner.

  • Vi stör inte andra.

  • Vi ber om lov för att lämna aktiviteten för att tex gå på toa, dricka vatten eller vila.

  • Alla tränar med alla, dvs vi utesluter ingen. 


I Lilla Capoeira Klubben bryr vi oss om varandra!

Kom i tid

till hämtning och lämning

Kom i tid så att gruppdynamiken och träningensupplevelsen blir så positiv som möjlig.

Smittominskningsåtgärder

 Smittominskning, frånvarorutiner och missade pass.

Vi tillhandahåller alkogel i anslutning till träningssalen. Möjligheter att tvätta händer med tvål och vatten finns också på plats.

Om barnet har förkylningssymptom så ber vi att ni stannar hemma tills hen är helt frisk igen. RIng, sms:a eller mejla oss gärna och meddela om frånvaro.


Missade pass kan tas igen i någon av våra andra områden eller vid uppsamlingstillfällen, hör av er till oss så ordnar vi det!

Försäkring via medlemsskapet

Tryggt försäkrad

Som medlem omfattas ditt barn av en idrottsförsäkring via Svenska Budo & Kampsportsförbundet genom medlemsförsäkringen som betalas en gång per år.

För mer info kika här: https://www.budokampsport.se/klubb/forsakring/

Terminsavslutning och Lilla Capoeira Klubben Festival

Terminsavslutningar och Lilla Capoeira Klubben Festivalen!

I anslutning till terminsavsluten ordnas ett öppet hus tillfälle där familj och vänner bjuds in för att fira barnens utveckling.


Lilla Capoeira Klubben Festivalen!

En gång om året vid läsårets slut har vi en gemensam Lilla Capoeira Klubben Festival för samtliga grupper i de olika områdena. Det är en halvdag där barnen får träffa, träna och spela capoeira med barnen från de andra områdena. Uppvisningar med barnen, workshops, show, dans, internationella gästlärare och en massa andra festligheter med brasiliansk twist!


Lilla Capoeira Klubben Festivalen kostar 300 kr (syskonrabatt 15%) att delta i och är inte obligatorisk men himla kul!

Foton och bilder

Användning av bildmaterial

Föreningen har rätt att använda bilder och filmer som tas under träningstillfällena för reklamsyften. Vill ni undantas från detta så kan ni så klart göra det genom att skicka en skriftlig ansökan till www.lillacapoeiraklubben.com.

Schemaändringar

Ändringar i schema

Lilla Capoeira Klubben förbehåller sig rätten att ändra tid, plats och tränare om det i krisfall skulle behövas. Ni informeras självklart om ändringar så tidigt som möjligt isåfall.