Regler, praktisk info och villkor

Praktisk träningsinformation

Klädsel, skor, hår och vatten

I Lilla Capoeira Klubben tränar vi i sköna långbyxor,  t-shirt som går att stoppa in byxorna och inne-gympaskor.

Uniformspaket kommer att kunna köpas men är inget krav första terminen. Priset för uniformspaketet (Lilla Capoeira Klubben loggad uniformsbyxa, t-shirt, sportbag och vattenflaska) är 595 kr.

Om barnet har långt hår är det bra om hen har det uppsatt, använder hårband eller liknande. Detta för att minska olycksrisken.

Ta med påfylld vattenflaska till varje träningspass.

Förhållningsregler

Respekt och säkerhet

Prata gärna med ditt barn om våra (självklara) förhållningsregler som gäller i träningssalen som handlar om respekt och säkerhet: 

  • Vi lyssnar på tränarens instruktioner.

  • Vi stör inte andra.

  • Vi ber om lov för att lämna aktiviteten för att tex gå på toa, dricka vatten eller vila.

  • Alla tränar med alla, dvs vi utesluter ingen. 

Håll tiden

Kom i god tid till hämtning och lämning

Kom i tid både vid lämning och hämtning. Dörrarna till träningssalen öppnas senast 5 minuter före träningsstarten och det är bra om du hämtar ditt barn i god tid vid passets slut. Detta är extra viktigt nu i dessa tider för att undvika trängsel och smittspridning.

Anpassningnar för minskads smittorisk

Föräldrafritt i salen, förkylningssymptom och andra corona relaterade åtgärder

På grund av coronaläget så rekommenderar vi föräldrar att inte närvara inne i träningssalen. Men om ditt barn känner sig väldigt osäker kontakta oss så hittar vi en lösning så att ditt barn ska känna sig så trygg som möjligt. 

Vi  tillhandahåller alkogel för alla deltagare. Goda möjligheter att tvätta händer med tvål och vatten finns också på plats.

Vi ber om smidiga, punktliga och respektfulla hämtningar och lämningar.

Om barnet har förkylningssymptom så ber vi att ni stannar hemma tills hen är helt frisk igen. Missade pass kan tas igen i någon av våra andra områden eller vid uppsamlingstillfällen, hör av er till oss så ordnar vi det!

Försäkring via medlemsskapet

Tryggt försäkrad

Som medlem omfattas ditt barn av en idrottsförsäkring via Svenska Budo & Kampsportsförbundet genom medlemsförsäkringen som betalas en gång per år.

För mer info kika här: https://www.budokampsport.se/klubb/forsakring/

Terminsavslutning och Lilla Capoeira Klubben Festival

Terminsavslutningar och Lilla Capoeira Klubben Festivalen!

Varje termin avslutas med ett öppet hus tillfälle där familj och vänner bjuds in för att fira barnens utveckling.


Lilla Capoeira Klubben Festivalen!

En gång om året vid läsårets slut har vi en gemensam Lilla Capoeira Klubben Festival för samtliga grupper i de olika områdena. Det är en heldag där barnen får träffa, träna och spela capoeira med barnen från de andra områdena. Uppvisningar med barnen, workshops, show, dans, internationella gästlärare och en massa andra festligheter med brasiliansk twist!


Lilla Capoeira Klubben Festivalen kostar 500 kr att delta i och är inte obligatorisk men himla kul!

Foton och bilder

Användning av bildmaterial

Föreningen har rätt att använda bilder och filmer som tas under träningstillfällena för reklamsyften. Vill ni undantas från detta så kan ni så klart göra det genom att skicka en skriftlig ansökan till www.lillacapoeiraklubben.com.

Schemaändringar

Ändringar i schema

Lilla Capoeira Klubben förbehåller sig rätten att ändra tid, plats och tränare om det i krisfall skulle behövas. Ni informeras självklart om ändringar så tidigt som möjligt isåfall.